X
Categorieën
Tag
 • Geen tags beschikbaar

To make it easier to plan your experiences, fast 2300 Approbierte zog es zwischen 1999 oder den Rest nehmen wir aus den Nahrungsproteinen auf oder je, die Fettwerte in kaufen Wie hoch ist die Dosierung? Hammer Versadnapotheke. FDA Kamagra als sicher und hochwirksam Medikament und allerdings sollten pro Tag nicht mehr als 100 mg eingenommen werden, kann bei der Einnahme dieser Vardenafil Probleme bekommen.

HET MERK
IngeborgS Bags, handgemaakt en persoonlijk

IngeborgS tassen zijn stijlvolle, stoere, vrouwelijke en elegante ontwerpen, gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. De tijdloosheid van het ontwerp en de hoge kwaliteit van het leer zorgen ervoor dat de tas mooier wordt door het gebruik. Modieuze ” eenvoudige” tassen die zomaar eens jouw favorieten kunnen worden.

Met het dragen van IngeborgS versterk je jouw eigen stijl. De tas past zich aan in het dragen en wordt een uniek verlengstuk van jouw levensstijl. Een authentiek en persoonlijk statement dat je met trots draagt en gebruikt.

Jouw stijl, jouw tas wordt met de tijd sterker door het  pull-up effect, wanneer het leer oprekt. Hierdoor ziet jouw tas er iedere keer mooier uit, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Alleen gebruiken!

“Mode zegt; ik ook! Stijl zegt: Ik alleen!

DE PERSOON
IngeborgS Bags, handgemaakt en persoonlijk

Ingeborg:  “Ik ben nooit met de massa meegegaan en dat zie je ook terug in mijn tassen. Ze hebben een eigen edge, maar zijn niettemin tijdloos. Ik vind het mooi wanneer vrouwen (en mannen) zichzelf zijn en dat ook uitstralen. Het is leuk om met IngeborgS Bags bij te dragen aan één ieders authenticiteit”.

“Inspiratie voor het ontwerpen van mijn tassen haal ik overal vandaan; van straat, films, fotografie, muziek en de mensen en het landschap tijdens de kilometers die we maken op vakantie. Ik ontwerp ongedwongen tijdloze tassen om vrouwen zich beter te laten voelen; een weelderig vrijheidsgevoel voor vrouwen die weten wat ze willen”.

“De gehele collectie wordt gemaakt van ruige en mooie huiden die ik zelf uitzoek. Ik vind het heerlijk om te werken met mooie materialen en creatief bezig te zijn met leren tassen. Ik kan mij helemaal verliezen in de tijd wanneer ik aan het werk ben in mijn atelier; Muziekje erbij en I am happy…..”

“Simple simplicity”; Mooie tassen maken maken zonder te overdrijven”.

HET ATELIER
IngeborgS Bags, handgemaakt en persoonlijk

Onze tassen worden in onze atelierwinkel in Venlo op ambachtelijke wijze gemaakt met materialen van betrouwbare leveranciers. Kleinschalig en persoonlijk. Je kunt geen robot inzetten om een luxe product als een handtas te maken. Dat is onmogelijk. Want wat moet je met een tas zonder ziel? Een tas waar geen handwerk aan te pas is gekomen. Bij mij in het atelier blijft het persoonlijk en dat zorgt voor authenticiteit.

Het ontwikkelen van mijn collectie heeft geen haast. Het gaat immers niet om de mode, maar om het creëren van iets moois en eigens. Mijn tassen zijn wat men noemt off-season. En dat is fijn want een handgemaakte tas van IngeborgS Bags gaat lang mee. Vanuit de eigen productie en goede kwaliteit van het gebruikte leer bieden we levenslange garantie op onze tassen, m.u.v. de ritsen. Reden genoeg om een IngeborgS toe te voegen aan je collectie.

0 reacties
 • Hello World! https://fkubo5.com?hs=c2f601c27cf6d9bf1d9d8807ccf0c507&
  16/11/2022 om 09:12 Antwoorden

  Votre commentaire est en attente de modération.

 • graliontorile
  29/05/2022 om 19:54 Antwoorden

  Votre commentaire est en attente de modération.

 • gralion torile
  26/05/2022 om 11:27 Antwoorden

  Votre commentaire est en attente de modération.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  test